Strandhugg

Strandhugg

Salg av utstyr

Ryfylke Kajakk selger ut noen av kurskajakkene til en billig penge.

Aquanut Club

Her er det førstemann til mølla.
Ta kontakt dersom du er interessert!
Det er kun kajakkene som selges og ikke noe utstyr utover det.

Ta kontakt dersom du har spørsmål, jeg kan evt. sende over bilder av kajakkene i bruk slik at dere iallefall kan se hvordan de ser ut.
Siden jeg bor en plass uten særlig dekning på mobilen er jeg enklest å nå pr.mail :)

1 stk. Current Design – Storm (plast) 8.000,-
Nypris 13.900,-
Godt brukt
Dette er en kajakk som passer fra medium til større personer. Stabil og trygg kajakk. Cockpiten er stor og enkel å komme opp og ned i. Kajakken har ror som fungerer. Man styrer roret med pedalene. Kajakken har stor lastekapasitet, men bli for stor for de minste av oss. Du bør være over 180cm. Kjekk kajakk som du i tillegg til å ta korte dagsturer lett kan dra på lengre turer med.

1 stk. Wildernes System – Tempest 170 (plast) 9.000,- SOLGT
Nypris: 14.990,-
Godt brukt
Fantastisk sete gjør denne kajakken svært behagelig å sitte i. Kajakken har senkekjøl og reagerer utrolig bra på kanting. Her kan du legge deg nesten helt over uten å velte. Dagsturluke rett bak cockpit i tillegg til lukene fremme og bak gjør at du lett får tak i ting og tang når du er ute på tur. Kajakken passer de fleste, de største vil oppleve svært god kontakt med kajakken og dermed kunne bruke den til bølgelek og andre morsomme aktiviteter. Siden kajakken har et nokså lavt volum kan også mindre personer trives i den uten at de blir tatt av vinden.

1 stk Valley – Aquanaut Club (plast) 9.000,- 
Nypris: 13.990,-
Brukt
Enkel og god kajakk av typisk engelsk kvalitet. Få deler som kan gå i stykker og en solid trelags sandwichkonstruksjon. En svært stiv plastkajakk. Kajakken passer ikke de aller minste og ikke de aller største, men fanger opp den store mengden på midten. Senkekjøl som styres med tau og som dermed krever mindre vedlikehold enn de som styres med vaier.
Lavt volum på kajakken slik at den ikke blir så lett påvirket av sidenvind som mange andre større kajakker blir.