Strandhugg

Strandhugg

Påmelding

Hugs å fylle ut alle dei obligatoriske felta.. (please fill out all mandatory fields).
Dobbelsjekk at du har skreve epostadressa di rett.

VILKÅR:

Du må være svømmedyktig for å bli med oss å padle.
Det er ein risiko knytt til det å padle, ved å bli med på våre kurs aksepterer du denne risikoen. Me gjer sjølvsagt alt me kan for å minimere risikoen der me kan.
Om det er få påmeldte på eit kurs kan me på kort varsel endre antall dager og tid kurset varer.
Me fakturerer eit avbestillingsgebyr på 500,- dersom du melder deg av kurset.
Melder du deg av seinare enn ei veke før planlagt kursstart må du betale full pris. Dersom kurset blir avlyst frå vår side av ein eller annan grunn får du sjølvsagt pengane refundert.

GDPR: Vi lagrer alle personalia du oppgir til oss for å kunne registrere deg i kurssystemet (Våttkort) til Norges Padleforbund (NPF). Om du ikke ønsker at vi gjør det kan vi heller ikke utstede våttkort til deg. Du kan være med på alle kurs allikevel, men vil ikke få noe kursbevis. Vi lagrer opplysningene for å senere kunne sjekke og kontrollere riktig registrering hos. Disse slettes etter 10 år.
Du kan når som helst sende oss en epost og be om å få se hva vi har lagret om deg, du kan også be om å få slettet alle opplysningene vi har om deg. Vi vil ikke under noen omstendigheter videreformidle opplysningene om deg til andre enn NPF og instruktør for kurset du er påmeldt. Ved å sende oss dine opplysninger godtar du også våre vilkår på dette punkt.

VIKTIG: Dersom du ikkje mottar bekreftelse pr. mail om at du er påmeldt innan nokre dagar har noko teknisk gått gale. Kontakt oss då på mail: post (@) ryfylkekajakk.no

Påmelding til kurs.

* indicates required field

Drevet med Fast Secure Contact Form