Strandhugg

Strandhugg

Om oss

Er eit padlefirma som driv med kursing og guiding med havkajakk i heile Rogaland.

Nyt stilla!

Me arrangerer både kurs innenfor og utanfor Noregs Padleforbunds kursstige.
På dei fleste av våre kurs vil du få utdelt kursbeviset «Våttkort» med oblat.
Ryfylke Kajakk vil lytte til bølgeskvulp og snika seg inn på makrellterner saman med bedrifter
og grupper fra Rogaland. Ryfylke Kajakk ynskjer å gli lydlaust gjennom vannet bort til holmen
kor det ventar varm kaffe til glade og fornøyde padlarar på tur.

Historie

Ryfylke Kajakk starta som eit enkeltmannsforetak juni 2006.  Jelsabu og kajakkentusiast Torbjørn Bjelland er initiativtakar, og har mykje erfaring frå havkajakk.

Juni 2008 blei Ryfylke Kajakk AS stifta. Gjennom den kvalitetsbevisste padlebutikken God Tur AS  i Bergen har me sikra oss ein flott park med nokre av dei beste plastkajakkane som er å få tak i.
Me bruker Valley, P&H og Venture kajakkar på alle våre kurs.

Miljø

Frå grunnkurs på Fister

Ryfylke Kajakk AS tek miljøspørsmål på alvor.
Me i Ryfylke Kajakk AS vil være med å ta vare på den utruleg flotte naturen som er gitt oss. Me sender difor ut all info og alle faktura pr. epost.
Me handlar hos God Tur AS som sjølve er særs milbjøbevisst på kva dei tek inn og sel. Viare vil me fortsette med å jobbe med folks haldningar når dei er på kurs hos oss.
Kva gjer me med søplet me tar med oss ut på holmen?  Me vil at den oppvaksane slekta skal få augene opp for verdien naturen rundt oss har. Me vil tilby rogalendingen å oppleve sin eigen vakre natur fra eit nytt og utruleg spanande perspektiv: havkajakk. Det er sjølvsagt miljøvenleg å kjøpe seg ein kajakk og bruke denne i feriane istadanfor å leike seg med Boeing o.l. I tillegg til at det er miljøvenleg er ein investering i ein kajakk ein god invesetering i helsa di!